Hoe kan je meedoen?

Doe mee met XR België’s EERSTE NATIONALE MASSALE MOBILISATIE-ACTIE die doorgaat op ZATERDAG 12 OCTOBER 2019 aan het Koninklijk Paleis in Brussel!

DOE MEE MET DE VOLGENDE NATIONALE ACTIE

Vul dit formulier in om ons te laten weten hoe je wil deelnemen. Deze informatie helpt ons in te schatten hoeveel mensen zullen deelnemen en laat toe om de actie overeenkomstig te organiseren. Lees hier meer over de actie.

MAAK DEEL UIT VAN EEN LOKALE XR GROEP

Help ons met het bouwen van onze grassroots beweging door de boodschap van XR te verspreiden in je lokale gemeenschap. Organiseer een lokale werkgroep, voer geweldloze acties van burgerlijke ongehoorzaamheid uit in je stad, neem deel aan trainingssessies om je voor te bereiden de volgende internationale rebellie. Raadpleeg het overzicht van lokale groepen en affiniteitsgroepen en vind er de nodige contactgegevens.

ORGANISEER MEE DE REBELLIE

We hebben vaardige en toegewijde vrijwilligers nodig om te helpen met het organiseren van de actie op 12 oktober. Ook zijn we op zoek naar mensen voor verschillende rollen die voor een langere termijn vrijwillig willen helpen in de beweging.

Als jij je krachten wil bundelen met ons voor één van deze taken en meer wil weten over welke taken er zijn en wat ze inhouden: neem dan contact op via dit formulier.

LEER MEER OVER EXTINCTION REBELLION

Bekijk deze XR infosessie (Heading for Extinction) of kom naar een van onze eigen evenementen. Je kan ons ook vinden op Facebook, Instagram en Youtube.

JOIN US!

  • Do you commit to nonviolence?

  • Do you agree to follow our principles?

If so you ARE Extinction Rebellion and you CAN act in our name.